Køb krimier af kendt forfatterpar i boghandlerens webbutik

Der er noget helt særligt ved at begynde på en ny bog. Måske kender man forfatteren på forhånd og ved, hvad der venter, måske tager man hul på et helt nyt forfatterskab og er spændt på at dykke ned i det. Alene det at læse bøger har noget særligt over sig. Man sidder behageligt i sofaen, eller en god stol, og bladrer og læser, mens verden udenfor stille og roligt forsvinder. Man lader sig omslutte af bogens univers og lever sig ind i handlingen og personernes liv.

De to forfattere, Kim Faber og Janni Pedersen, har skrevet en lille håndfuld krimier sammen, som både har fået hæder og priser og høje salgstal. Det begyndte med Vinterland, som udkom i 2019, og som allerede har passeret de 55.000 solgte eksemplarer. Siden er der kommet flere gode krimier fra deres hånd. Eller hænder, for de er jo to om at skrive dem. Kim Faber er journalist, med en del år på Politiken bag sig, og Janni Pedersen er tv-vært på TV 2 og blev i 2018 kåret til årets tv-vært af Billedbladets læsere.

Krimier er danskerne livret

Krimigenren er måske den mest læste boggenre i Danmark. Vi danskere elsker et godt mord og en vanskelig opklaring af forbrydelsen. Det er egentlig lidt sjovt at tænke på, at vi faktisk finder det utroligt hyggeligt at sidde i vores sofaer og læse om det ene bestialske mord efter det andet. Kim Faber og Janni Pedersen er med til at holde denne hygge ved lige, med deres krimier, der bestemt ikke lader noget stå tilbage at ønske, for den mordhungrende krimilæser. Her får man det hele serveret i velskrevet form.

Find masser af mordgåder hos Bog & Idé

Den kendte danske boghandlerkæde, Bog & Idé, har naturligvis også en webshop. Hos bog-ide.dk kan du købe masser af krimier, fyldt med mord og skarpsindige efterforskere. Kim Faber og Janni Pedersen er blot to ud af mange krimiforfattere, hvis bøger man kan finde, på hylderne hos Bog & Idé. Og man kan købe dem og bestille dem hjem til sit eget gerningssted i sofaen.