De nemmeste måder at spare penge på ligger lige for næsen af dig

Penge

De fleste af os kunne nok godt bruge noget ekstra luft i vores økonomi, men vinder man igen igen ikke i lotto, er det måske svært at se, hvor de ekstra penge skulle komme fra. De oplagte muligheder som at skifte job, karriere, tage et ekstra job, og lignende, er for de flestes vedkommende ikke mulige, og derfor kan det være vanskeligt lige at se, hvordan du på nogen måde skulle få mere luft i budgettet. Men der findes heldigvis en række ting, du selv kan justere på, hvis du gerne vil øge dit rådighedsbeløb hver måned, og det kræver rent faktisk ikke det store arbejde. Med nogle få ændringer i din hverdag kan du stille og roligt se en stigning på din konto og altså en forbedring af din økonomiske situation, og hvem vil ikke gerne det? Så læs med her, og få nogle gode råd til, hvordan du nemt og forholdsvis enkelt kan få flere penge mellem hænderne.

Uanset om du er en del af en stor familie, eller om du blot bor med din kæreste eller alene, er det en god idé at lave en madplan, så du har overblik over dine indkøb af madvarer og diverse. Lav en madplan 1 uge frem, eller hvad der nu passer dig, og køb kun det, som står på listen. På den måde sparer du både tid ved ikke at skulle ned i supermarkedet hver dag, men du sparer også penge, fordi du undgår de mange spontankøb og ekstra køb, som vi alle sammen er slemme til.

Hvis du – ligesom størstedelen af alle andre danskere – er helt pjattet med bolig og indretning, så har du helt sikkert også en masse plakater hængende derhjemme. De kan godt være en dyr affære, men der findes heldigvis en masse skønne billige plakater, du kan få fingrene i. Billige plakater er fantastiske, fordi de ofte ikke slækker på kvaliteten, men samtidig kan du tillade dig at købe lidt ekstra, hvis prisen er skruet ekstra meget i bund. Billige plakater henvender sig til alle stilarter, og du kan købe dine billige plakater hos både en fysisk butik, men også på diverse webshops, så skynd dig at shoppe dine billige plakater i dag!

Nyt, nyt, nyt. Sådan har mange af os det, hvis noget derhjemme går i stykker. Men inden du løber ned i den nærmeste butik, så prøv at sætte dig ind i tingene og find ud af, om ikke det kan repareres i stedet for. Det er for nemt blot at smide ud for at købe nyt, så undersøg om ikke det kan betale sig at få lavet fejlene i stedet for. Det er både godt for miljøet og din pengepung!

Det er rart med en synlig gevinst hver gang, du sparer penge, så derfor er det en god idé at have en sparegris stående, som du kaster penge i, hver gang du har sparet eller tjent penge. Det kan fx være, hvis du køber noget på tilbud, sælger noget, eller helt sparer pengene, fordi du har valgt ikke at købe den pågældende ting. Jo tungere sparegrisen bliver, jo højere stiger humøret.