Fri fragt over 499,-1-2 dages leveringSikker online betaling30 dages returretKontakt os: Tlf. 31151870

Yoga og yogaudstyr

I denne kategori finder du produkter til yoga. Vi burde prioritere yoga i vores hverdag, fordi det giver overskud, ro og en følelse af velvære. Du finder her både bøger og redskaber, som kan hjælpe dig i gang med yoga, og som kan gøre din praksis lettere.

 

Fordyb dig i yogaens verdenDet er svært at opnå ro i sindet, hvis man ikke også inddrager sin krop. Dette kan gøres med yoga. Hos GoVita finder du flere forskellige bøger om yoga, som giver dig mulighed for at fordybe dig i yogaens verden. Dels er de fyldt med inspiration og viden, men de er også fyldt med yogaøvelser og åndedrætsøvelser, som hjælper dig godt i gang. Uanset om du er begynder eller øvet, finder du en bog om emnet hos os.

I nogle af bøgerne medfølger en DVD, som blidt guider dig igennem en yogapraksis, og som viser dig, hvordan øvelserne skal udføres korrekt. Det er vigtigt, at øvelserne udføres korrekt, hvis de skal have den ønskede effekt. På disse finder du også et forslag til alternative øvelser, du kan lave, hvis din krop siger fra. Det er nemlig altafgørende, at du lytter til din krop, når du dyrker yoga.

Gør din yogapraksis mere effektiv og behageligDet kan være svært at udføre yoga korrekt, fordi en del stillinger og stræk kræver en forholdsvis smidig krop. Men frygt ej hvis du har en lige så stiv krop, som de fleste af os har. Hos os finder du nemlig flere forskellige yogaredskaber, som gør din praksis både mere behagelig og mere effektiv.

Vores yogamåtter giver dig ultimativ komfort under din praksis. Skal du transportere din måtte, anbefaler vi en yogamåtte rem, som du også finder hos os.

Når du er i gang med din praksis, kan en yogarem og en yogablok være behjælpelige med at udføre øvelserne, så du får mest ud af dem, og så du skåner din krop. Redskaberne er med til at få dig dybere ind i hver enkelt øvelse og hvert eneste stræk, så du får alle yogaens effekter ud af hver eneste øvelse.

 

Fri fragt over 499,-
1-2 dages levering
Sikker online betaling
30 dages returret


Kurven er tom