Fri fragt over 499,-1-2 dages leveringSikker online betaling30 dages returretKontakt os: Tlf. 31151870

Vindspil

Hos GoVita finder du vindspil til at hænge op i haven eller på terrassen, som giver en mild, charmerende og beroligende lyd, når det blæser. Det er en fin detalje at anskaffe til sin have, fordi det skaber en afslappende stemning og behagelig stemning, der sætter omverdenen i stå for en kort stund.

Vindspil skaber en fortryllende lyd og en behagelig atmosfæreDet er svært at forestille sig en lyd, der er mere behagelig, end lyden fra et vindspil. Når det sættes i spil via blæst eller berøring, skabes nemlig en helt unik lyd. Denne lyd har en fortryllende effekt, som får dig til at stoppe op, beundre og lytte et kort øjeblik. Denne opbremsning i hverdagen får dig til at glemme omgivelserne for en stund, fordi du nyder det følsomme øjeblik.

Med et eller flere vindspil i haven kan man skabe en behagelig atmosfære, som indbyder til ophold. Udover deres gode lyd tilfører vindspil nemlig også haven personlighed og et flot udseende, fordi de er udsmykker haven, når de hænger i træernes grene, på buske eller i plantestativer.

Udover vindspil finder du også en vindklokke hos os. Denne har samme effekt, men frembringer en anderledes beroligende klang, når dens små messingskåle rammer hinanden.

Vindspil og vindklokker fra WoodstockVores vindspil og vindklokker består af produkter fra det amerikanske firma Woodstock. Hver enkelt af dem er stemt på samme måde som rigtige musikinstrumenter, hvilket betyder, at de er garant for en god og smuk lyd.

Alle produkterne er udviklet med henblik på at give dig en fornemmelse af en positiv strømning, der understøtter energierne for glæde, et godt helbred og et lykkeligt liv. Denne strømning har betegnelsen Chi. Tanken med klokkespillene er, at deres behagelige lyd, får lytteren i denne stemning. Derudover virker den afstressende og beroligende og letter følelsen af ensomhed.

Vores udvalg består af intet mindre end 20 forskellige vindspil, så du er sikker på at finde ét, som falder i din smag for toner, toneskalaer og udseende. Fælles for dem alle er, at de er lavet af flotte materialer, som pynter godt, og som giver den optimale lyd.

Ligheder mellem mindfulness og vindspilDer er visse ligheder mellem mindfulness og vindspil. Mindfulness er en meditationsform, hvor man træner sin opmærksomhed, hvilket resulterer i, at man bliver bedre til at være til stede i nuet. Netop dette er et vindspil ideelt til. Det skærper nemlig dit fokus og lader det forblive på lyden og de rolige bevægelser et vist rum tid.

Dette giver dig mental optankning og overskud, fordi du for en stund rives ud af din hverdag og får dig ned i et helt andet gear, end du normalt befinder dig i. Dette giver dig en følelse af velvære, afslapning og fordybelse og skærper din evne til at holde fokus og et højt koncentrationsniveau.

Selvom det blot er få sekunder, du befinder dig i denne tilstand, skal effekten af det ikke underkendes. Dette gør et vindspil til et godt afbræk i hverdagen, og som bidrager med positive effekter til din hverdag.

 

Fri fragt over 499,-
1-2 dages levering
Sikker online betaling
30 dages returret


Kurven er tom