Vælg det rigtige udstyr til stuen

Står du overfor en flytning og har måske haft i tankerne at få ændret lidt i udstyret til den nye stue, har vi lavet den artikel over nogle af de overvejelser man kan gøre sig. Det kan være en svær fælles beslutning om hvordan stuen skal være, derfor er det vigtigt at i, i fællesskab diskutere hvordan det skal se ud. Med møbler og borde på plads, skal det nu være tid til at tale om de fede ting som lyd og fjernsyn

Fjernsyn

Vi kan nok ikke løbe fra at fjernsynet stille og roligt er blevet centeret i stuen og typisk der hvr møblerne peger hen. Der er kommet så mange tjenester de seneste år der giver os muligheden for at se topkvalitets serier og film for billige penge når vi har lyst. Så naturligt ser vi bare mere fjernsyn. Det er vigtigt at finde et fjernsyn der matcher med stuens størrelse. For selvom der er tilbud på det nyeste 75 tommer, så er det ikke sikkert det passer ind hos jer. Der er faktisk lavet en oversigt over hvor mange meter man sidder fra fjernsynet, passer bedste til størrelsen. Så gør jer selv den tjeneste at kigge på det inden i køber nyt TV. Det vil give jer den bedste TV oplevelse i fremtiden. Herudover kan i også overveje om det ville give lidt mere plads med et fedt vægbeslag.

Lyd

Lyd er en vigtig del af stuen. Om det er til musikanlægget eller fjernsynet, er det bare vigtigt med god lyd. Her er der en masse overvejelse man kan gøre inden man køber. Først og fremmest er det vigtigt at se på placeringen, hvis man er typen der gerne vil have store gulvhøjtalere, er det vigtigt der er plads til dem. Også hvis man vil have en masse højtalere rundt omkring stuen til surround sound, skal man sørge for at der er det rigtige layout der passer med fjernsynet. Er dette et problem kan man være tilbøjelig til at købe en fed soundbar der passer ved fjernsynet, eller hvis det skal være rigtig høj kvalitet, kan man investere i en Sonos højtaler der levere god lyd til hele stuen og er lidt en alt i en løsning.