Fri fragt over 499,-1-2 dages leveringSikker online betaling30 dages returretKontakt os: Tlf. 31151870

Søvn

I denne kategori finder du bøger og andre hjælpemidler, som er med til at forbedre søvnen. Disse er en god investering, hvis man har svært ved at falde i søvn, eller hvis man sover dårligt. Ønsker man blot uddybende viden eller hjælp til at forbedre sin søvn, vil man ligeledes få stor gavn af produkterne.

 

Søvn er den vigtigste grundsten i vores livDer er mange grunde til, at søvn er vigtig for os. Dels reducerer den stresshormoner og fjerner affaldsstoffer, men den øger også antallet af de hormoner, der opbygger kroppen, ligesom den sørger for at holde alle kroppens mentale og fysiske processer ved lige. Derudover er den med til at give os overskud og at gøre os parat til næste dag. Derfor er det en meget vigtig og afgørende faktor, som bør prioriteres højt.

Selvom det ligger højt på prioritetslisten, er det dog ikke sikkert, at man kan falde i søvn, når man har lagt sig godt til rette under dynen. Det er heller ikke sikkert, at man får en god nat uden opvågninger og afbrydelser. Og at man ikke vågner flere timer før sit vækkeur er heller ikke en garanti. Derfor findes der mange produkter, som kan være behjælpelige med dette. Disse finder du hos os.

Hjælpemidler til en bedre søvnDer findes ikke meget, der er mere frustrerende, end når man ikke kan sove. Søvnløshed er nemlig årsagen til megen frustration, manglende overskud, negativitet og træthed. Hos GoVita kender vi til vigtigheden af en god nats søvn, hvorfor du hos os finder hjælpemidler, der er udviklet med ét formål; at forbedre din søvn.

Vores hjælpemidler til dette formål består af et teknologisk produkt, der kan udskille et søvnhormon, og en søvncensor, der kan måle data natten igennem samt forskellige vækkeure, som sikrer en behagelig opvågning.

På hver sin måde er disse med til at forbedre din søvn ved at øge kvaliteten af den, at registrere den og give dig informationer om den, samt at give dig en blid og behagelig opvågning, så du får en god og blid start på dagen.

Læs og øv dig til bedre søvnUdover hjælpemidlerne finder du også bøger, som kan hjælpe dig til at opnå bedre søvn. Disse omhandler søvnproblemer, råd, tips og beretninger, hvilket alt sammen er med til at gøre dig klogere på, hvorfor du står overfor samme problem. Bøgerne derudover også guides og øvelser, som kan være med til at forbedre din søvnkvalitet, og som hjælper dig med at håndtere dine søvnproblemer.

Udover at bøgerne giver dig konkrete råd, får du også hjælp til, hvordan du kan ændre dine tanker, da disse kan have stor indflydelse på, hvordan din søvn er. Kort sagt hjælper de dig med at forbedre dit søvnmønster.

Sidst men ikke mindst vejleder de dig i, hvilke ændringer du kan gøre for at forbedre din søvn. Dette indebærer blandt andet fokus på dit fødevareindtag, træning og strukturering af din dagligdag.

 

Fri fragt over 499,-
1-2 dages levering
Sikker online betaling
30 dages returret


Kurven er tom