Skal du have ny damecykel?

Det er sommer og så tager vi cyklerne frem. Eller…er din gamle cykel udtjent, og skal du have en ny? Så er der heldigvis rigtigt mange gode modeller at vælge imellem. Og er der noget skønnere, end at køre afsted ud på stierne på en spritny damecykel? Det ser jo elegant ud og passer godt til kjole eller nederdel, som jo er på vej frem i modeverden i disse år. Og der er god motion i at cykle, også selvom det bare er en tur til institutionen med ungerne. Det er en sund og sand glæde at cykle.

Når man skal anskaffe sig en damecykel, så kan det være en god idé at se på hvad den skal bruges til. Hvilke behov skal være opfyldt på modellen? En traditionel, høj damecykel er nok ikke den mest fornuftigt, hvis du skal ud på en længere motionstur. Der kan det godt betale sig at købe en damecykel specielt egnet til motion. Men skal du følge børnene til skole eller børnehave, så er den traditionelle høje ganske udmærket, og dejlig at cykle på.

Har du brug for tilbehør?

Mange kvinder foretrækker at have en cykelkurv monteret foran på deres damecykel. Det giver god plads til indkøbsposen fra supermarkedet og man kan overskue bagagen fra siddende position. Der er også tit behov for en barnestol til den lille, så man kan have ham eller hende med bagpå. Heldigvis er montering af tilbehør på en damecykel blevet gjort en del smartere de senere år. Der er kommet klik-funktion, som gør disse ting meget lettere.

Og når cyklen er pakket og alle ombord, så er det bare den ultimative følelse af frihed at trille afsted på sin damecykel. Med frisk luft og god motion som en ekstra gevinst. Det er en stor glæde at cykle og den gode motion smitter af på både friskhed og humør.

Du kan begge dele

Nogle vil gerne have en traditionel damecykel, men også gerne cykle lange motionsture. Eller måske tage på cykelferie. Så kan det varmt anbefales at købe en af hver model. Så har man altid det rigtige køretøj ved hånden.