Sådan Starter du Dit Eget Flyttefirma

Flyttefirma

Der er mange ting man kan lave, for at tjene penge. En af dem er ved at starte et flyttefirma selv. Denne type af virksomhed fokuserer, som du sikkert allerede ved, på at hjælpe folk med at flytte. Når du starter sådan en virksomhed, vil det i starten være dig selv, der kommer til at håndtere nogle af de elementer, der skal flyttes. Det er i og for sig en ganske simpel opgave. Du skal dog selvfølgelig håndtere tingene forsigtigt og omhyggeligt, for at give kunden en tilfredsstillende oplevelse af deres flytning og din service. Du skal huske på, at de vil opbygge stor tillid til dig, når du har vist, at du kan yde den bedste service og passe godt på deres ting, når du hjælper dem med at flytte. Det vil betyde, at de ringer til dig næste gange de skal flytte, og sandsynligvis anbefaler dig til familie og venner.

Når du starter en virksomhed, uanset om det er et flyttefirma eller hvad det er, så er kundens tillid en af de vigtigste faktorer. At skabe og opbygge tillid er altså kernen af din forretning. Derudover er der selvfølgelig også nogle rent praktiske ting, du har brug for at forberede, såsom køretøjer til at flytte tingene, og forsikringen for at beskytte, det du transporterer.

Før du løber ud og anskaffer dig din første sækkevogn anbefaler vi derfor, at du først sætter dig ned og finder ud af, hvad der helt præcist skal til, for at din virksomhed kan komme godt fra start. Tag på biblioteket og læs bøger om iværksætteri, eller find en Portal med blade der er relevante for din branche.

En af de første ting du skal gøre er, at oprette din virksomhed i CVR registeret. Dernæst skal du undersøge, om der er nogle særlige krav eller tilladelser der skal til, før du lovligt kan få de første kunder til dit flyttefirma.

Om det er et lovkrav eller ej, så bør dit flyttefirma altid have en forsikring. En sådan ansvarsforsikring er meget gavnlig, da den dækker mod eventuelle skader, der let opstår under transport af dine kunders ting. Hvis noget går galt med disse ting, mens du flytter dem, vil forsikringsselskabet erstatte eller betale skaderne. Udover forsikringen for dit flyttefirma, skal du også have forsikring på dine køretøjer. Det er nemlig en dyr affære, hvis dine køretøjer ikke fungerer ordentligt. Vælg et forsikringsselskab, som tilbyder dig en rimelig aftale – det kan godt betale sig at indhente tilbud fra flere forsikringsselskaber.

Når alt papir-arbejdet er på plads, skal du ud at have fat i de køretøjer, du skal bruge for at drive din virksomhed. De mest almindelige typer af køretøjer, som er velegnede til flytning, er lastbiler og varevogne. Hvis du har et begrænset budget, kan brugte køretøjer være et godt alternativ til at købe helt nye biler. Det kan hjælpe dig med at spare på omkostningerne i opstartsfasen, så du kan bruge midlerne andre steder.