Sådan kan du gøre hjemmet hyggeligere med Uyuni lys

Trænger din bolig til at blive piftet lidt op på hyggefronten? Mange danske hjem er prydet med hvide vægge og, er måske indrettet efter den mere nordiske og minimalistiske stil. De rene linjer kan dog måske godt virke lidt kolde, hvis der ikke har været fokus på hyggen i forhold til indretningen. På kolde og grå dage kan denne type indretning endvidere gøre det endnu mere ikke-hyggeligt. Men der er heldigvis nogle ting, man kan gøre for at hjemmet bliver mere hygge- betonet. Læs med her.

Hygge, er det ord som danskerne værner meget om. Det er verdenskendt og har en hel særlig plads i de danske hjem blandt andet. Men hvad er hygge, og hvordan får man det implementeret i hjemmet? Dét får du nogle bud på her i artiklen.

Uyuni lys skaber hygge

Stearinlys, har altid været en sikker vinder, når man skulle have hygge i hjemmet. Men det er selvfølgelig ikke helt ufarligt med levende lys, og særligt ikke hvis man har børn i hjemmet. Derfor er der heldigvis nogle mere moderne løsninger. For eksempel kan man erstatte med Uyuni lys, hvor man får stemningen fra levende lys, men uden at der er ild involveret. Det er nemlig LED lys, som ligner almindelige lys. Man kan desuden vælge flere slags lysstyrker. På webshoppen boligkram.dk er det muligt at vælge Uyuni lys i forskellige størrelser til hjemmet.

Masser af varer til hjemmet

Der er mange andre ting, man gør ved hjemmet i forhold til at skabe mere hygge. Man kan udover lys også overveje at få mere farve ind i hjemmet. Farver gør nemlig en hel del, hvad enten det er boligartikler eller pynte ting. Selv i et køkken, hvor der for eksempel er meget neutrale farver, der kan det gøre meget, hvis man benytter nogle stærkere farver. Man kan eksempelvis finde farverige dækkeservietter på boligkram.dk. Man kan også finde flotte imiterede lammeskind, som kan lægges på sofaen eller over spisestolene for at give et varmere udtryk til boligen. Du kan se hele udvalget af hyggelige boligartikler, køkkenredskaber og meget mere på hjemmesiden.