Fri fragt over 499,-1-2 dages leveringSikker online betaling30 dages returretKontakt os: Tlf. 31151870

Motion og fitness

Under Motion og Fitness finder du kategorierne bøger om motion, yoga og afspænding, hjemmefitness, styrketræning samt skridttællere og aktivitetsmålere. Læs mere om Motion og Fitness under kategorierne.

Motion og fitness

Den rette kost er kun en del af vejen, hvis du ønsker en sund og rask krop. Motion og fitness er den anden del af vejen, og hos GoVita er vi store tilhængere af netop motion og fitness. Det findes i så mange forskellige former, at man helt selv er herre over, hvordan man ønsker at motionere. Der er ikke noget rigtigt og forkert her - så længe man kommer ud og bevæger sig, så vil din krop have det rigtig godt efterfølgende. Derfor er vi hos GoVita også særligt stolte over denne kategori, hvor du kan få en masse nyttig information omkring motion samt meget mere.

Kategorien her er bygget op af en række underpunkter, hvor du kan finde produkter inden for kategorierne Bøger om motion, Yoga og afspænding, Hjemmefitness, Styrketræning og Skridttællere og aktivitetsmålere. Alle kategorierne indeholder forskellige produkter, som kan hjælpe dig og give dig inspiration til at komme i gang med at motionere.

Få pulsen op mindst 30 minutter om dagen

Motion og fitness er begge ord, som er blevet mere og mere populære gennem de senere år. Det skyldes ikke mindst det store fokus, der er på netop det emne. Og der findes mange forskellige fitnesscentre, forskellige former for motion samt en masse andre spændende aktiviteter, som alle kan gå under kategorien motion og fitness. Før i tiden var der mange der mente, at man kun kunne motionere, foruden sportsgrene som fodbold, håndbold og svømning, ved at løbe et maraton. Men i dag findes der både yoga, zumba, hit-fit og andre dansearter, styrketræning og alverdens andre aktiviteter, som alle er mindst ligeså populære som de førnævnte.

Det er vigtigt, at du får din puls op minimum 30 minutter om dagen. Det er anbefalet blandt mange forskellige professorer og forskere, og det kræver faktisk ikke så meget: Tag cyklen til og fra arbejde fremfor bilen eller løb en tur om eftermiddagen. Du kan også smutte ind forbi det lokale fitnesscenter og styrketræne lidt. Det handler blot om at komme ud at bevæge dig. Kroppen har godt af at arbejde, og selvom man kan føle sig meget øm dagen efter, så vil det kun gavne din krop, da dine muskler alle vil blive stærkere. Samtidig vil du opleve, at du tænker meget mere klart efterfølgende, da motion giver frisk ilt til hjernen.

Motionér og bliv sundere

Man behøver ikke at skulle udenfor for at motionere. Der findes også mange hjemmeøvelser, som du kan lave. Disse er ligeledes gode for kroppen, idet du øger din forbrænding. Dit blodomløb øges gennem motion og bevægelse, og her transporteres ilt og vigtige næringsstoffer ud til musklerne. Disse gør, at musklerne bliver bedre til at klare de opgaver, som de skal i hverdagen. Under vores kategori Hjemmefitness kan du finde produkter, som kan give dig en masse inspiration til, hvordan du kommer i gang derhjemme.

En anden populær form for motion er yoga. Yoga er med til at afspænde din krop, og det får samtidig dine muskler og din hjerne til at slappe af. Yoga kan både bruges efter arbejdet, løbeturen, madlavningen eller efter en god nats søvn. Der findes utallige af yoga- og afspændingsøvelser, hvorfor du med garanti vil kunne finde nogle, som passer dig godt.

Opnå resultater

Det er tit, at man har brug for at få et lille skub, før man kommer i gang med at motionere. Det kan være i form at mange forskellige ting; man kan motionere sammen med vennerne eller træne op til et personligt mål senere på året. Men nogle bliver også bidt af at se resultater. På rejsen mod den sunde krop og det sunde sind er det altid en god idé at holde øje med, hvorvidt man forbedrer sig. Der skal gerne ses resultater efterhånden, som man har motioneret gennem en vis periode. Der findes mange forskellige produkter, som kan hjælpe dig med at holde styr på dine fremskridt. En skridttæller eller en aktivitetsmåler er blot nogle af de smarte produkter, som du kan finde her på siden.

Motion og fitness dækker over så mange aktiviteter, at man kunne blive ved i uendelighed. Det vigtigste er blot, at du får rørt dig og din krop i mindst 30 minutter om dagen. Der findes mange måder at gøre det på, og her kan du blandt andet finde inspiration i nogle af vores mange bøger. Tag et kig på vores særligt udvalgte kategorier Bøger om motion, Yoga og afspænding, Hjemmefitness, Styrketræning og Skridttællere og aktivitetsmålere. Du vil helt sikkert finde mange spændende produkter. Og vi sidder hos GoVita altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Kan du ha' en dejlig dag!

Med venlig hilsen

Ken Schultz
GoVita.dk

Fri fragt over 499,-
1-2 dages levering
Sikker online betaling
30 dages returret


Kurven er tom