Fri fragt over 499,-1-2 dages leveringSikker online betaling30 dages returretKontakt os: Tlf. 31151870

Meditation

Meditation har aldrig været så omtalt, som det er det nu. Dette er der god grund til - det er nemlig vigtigere end aldrig før, at vi mediterer. Hvis du ønsker viden om, hvad meditation er, eller hvis du ønsker hjælp til at komme i gang, finder du her en række nøje udvalgte bøger om emnet.

Styrk dit mentale og fysiske helbredMeditation handler om at kunne fokusere sin bevidsthed, så man får styr på sine tanker og sit åndedræt. Dette er vigtig praksis at udføre, fordi det reducerer stress og uro i både kroppen og i hovedet.

Det er især det mentale helbred, der er i fokus, når man mediterer. Det sænker nemlig stresshormoner, øger følelsen af velvære og kontakt med sin krop, øger graden af opmærksomhed og evnen til at tage beslutninger, ligesom det beroliger de områder i hjernen, som sættes i forbindelse med svære følelser.

Ikke nok med at meditation har en række mentale fordele, sikrer det også lavere blodtryk, hjertefrekvens og kolesteroltal, ligesom det forbedrer følelsen af at være i balance.

Meditation er en vigtig praksis at kunne udføre, fordi det kan gøres overalt, og fordi det tager ganske kort tid. Det er en af de hurtigste, billigste og letteste måder at undgå stress på, hvorfor det godt kan betale sig at komme i gang med at meditere.

Hjælp til at komme i gangHos os finder du bøger om meditation, hvilke hjælper dig med at komme i gang. Dels giver de dig en forståelse for praksissen, tanken og filosofien bag, men de giver dig også de nødvendige redskaber, som gør det muligt for dig at komme i gang.

Bøgerne dækker over beskrivelser af de buddhistiske grundtanker bag meditation, nøglen til at komme i gang samt guides til, hvordan du kan bruge meditation i din hverdag. I flere af bøgerne finder du CD’er, som indeholder guides, så du får hjælp til at komme i gang med meditation.

Bøgerne giver dig også hjælp til forskellige meditationsstillinger og ikke mindst forskellige meditationsformer. Der findes nemlig mange forskellige måder at meditere på. Disse dækker blandt over at kanalisere bevidstheden på et punkt eller et objekt, men det kan også være med fokus på åndedrættet, et ord, en sætning, en visualisering eller et indre billede.

Gør din praksis mere behageligI denne kategori finder du også en meditationspude i flere forskellige størrelser. Denne er beregnet til at bruge i både siddende og liggende stillinger og er lavet med henblik på at øge komforten under en meditationspraksis.

Den er fremstillet i smukke og slidstærke materialer, så den holder til brug, og så den ikke bliver et forstyrrende element. Det er nemlig vigtigt at fjerne alle forstyrrende elementer, når man mediterer, så ens praksis ikke afbrydes eller forstyrres. Dette gælder lyden fra sin mobiltelefon, generende beklædningsgenstande, ubehagelig temperatur eller et ukomfortabelt underlagt. En meditationspude er med til at øge komforten og at gøre praksissen behageligere, så man kan opholde sig længere i den behagelige tilstand.

Hvis du foretrækker at udføre din praksis i siddende lotusstilling, bør du vælge vores meditationspude på 10 centimeter, og ellers du bør vælge puden på 14 centimeter.

 

Fri fragt over 499,-
1-2 dages levering
Sikker online betaling
30 dages returret


Kurven er tom