Ilse Jacobsens livsstils univers

Hvis du ikke allerede er bekendt med den danske designer, så kan det være, at der er en klokke, som ringer, hvis man nævner gummistøvler. Denne kendte designer har fokus på dansk design, som både er praktisk og smukt at kigge på. Udover det yderst populære gummistøvler, så kan du også finde et stort udvalg indenfor tøj, rengtøj, accessoires og hundetøj. Læs mere her.

Den danske designer Ilse Jacobsen er selv opvokset i Hornbæk, hvor dun også åbnede den allerførste butik. I 1993 åbnede hun første butik i Hornbæk, og siden da er virksomheden vokset. Fra den første butik, til mange konceptbutikker i Norden, samt eksport til knap 30 lande i verden.

De ikoniske gummistøvler fra Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen gummistøvlerne er som nævnt tidligere, meget kendte. Den danske designer har fundet sin inspiration fra Hornbæk, hvor hun er opvokset. Da vejret i Danmark ofte er uforudsigeligt, er det altid godt at være forberedt. Det er ikke alle, som synes, at de er det pæneste look med gummistøvler, men det er altså ikke tilfældet med Ilse Jacobsen gummistøvlerne.

De moderne og flotte støvler, kan nemlig fås i flere modeller, herunder korte og lange. Alt efter, hvilke præferencer, som du har i forhold til farver, så er der nok at vælge imellem. Designeren har også et stort udvalg indenfor blandt andet smukt regntøj, som bare gør det lidt sjovere at være udendørs i regnvejret. Udover regnfrakker i både lange og kortere modeller, kan man også få regnbukser. Regntøjet findes i flere forskellige varianter.

Tøj til hverdagen og til fest

Hvis du mangler det perfekte outfit til en bestemt begivenhed, så kan du finde det hos Ilse Jacobsen. Du kan både vælge imellem de smukkeste kjoler i enkelt design eller med iøjefaldende mønstre. Kjolerne findes både i lange og kortere modeller og der er nok at vælge imellem.

For eksempel kan de stilrene skjorte kjoler passe perfekt til hverdagen, hvor man gerne vil have det mere sofistikerede look, samtidigt med, at det ikke er for meget. Du kan også vælge imellem både toppe, bukser og smukke accessories til enhver lejelighed.