Fri fragt over 499,-1-2 dages leveringSikker online betaling30 dages returretKontakt os: Tlf. 31151870

Grøntsagsskærere

De fleste af os kender til at være ideforladte, når det gælder madlavning - især når det gælder grøntsager. Dette resulterer oftest i, at vi enten snitter, steger eller damper dem. Dels skyldes dette manglende inspiration, men det skyldes også, at vi mangler køkkenredskaber, som kan bruges til tilberedning af grøntsager. I denne kategori finder du grøntsagsskærere til formålet.

 

Nem og hurtig tilberedning af grøntsagerSundhedsstyrelsen anbefaler, at vi spiser 600 gram frugt og grønt om dagen. Dette kan være svært, hvis man er træt af de måder, man er vant til at spise dette på.

Hos GoVita fører vi produkter, som giver dig både et bedre og nemmere liv, og netop derfor udbyder vi mange forskellige grøntsagsskærere, som hjælper dig på vej mod de 600 gram grønt om dagen. Dette fordi, de gør tilberedningen nem, hurtig og ikke mindst anderledes.

Vores minihakkere og grøntsagssnittere er de bedste redskaber, hvis du foretrækker at kunne tilberede dine grøntsager hurtigt. Med vores minihakkere kan du hurtigt og nemt hakke løg, nødder, frugt og grøntsager, mens du i vores grøntsagssnittere både kan skære, skrælle og snitte grøntsager i strimler.

Udover minihakkere og grøntsagssnittere finder du hos også en avocadodeler og en minihakker til løg. Begge dele er designet til at opfylde deres individuelle formål optimalt.

Hjælp til anderledes og sjov madlavningØnsker du en tilberedning, der ikke blot er nem og hurtig, men som også er anderledes og sjov, bør du prøve en julienneskræller, vores håndholdte spiralizer eller vores spiromat.

En julienneskræller kan bruges til finsnitning eller til at lave strimler af eksempelvis agurk, gulerod, squash eller lignende, hvilket er ideelt i salater eller gryderetter.

Vores spiralizer og spiromat er grøntsagssnittere, som kan bruges til at lave agurk, gulerod, rødbeder eller andre grøntsager og rodfrugter til lange strimler, der ligner spaghetti. Disse er et fremragende alternativ at erstatte klassisk spaghetti med i retter såsom i spaghetti bolognese, spaghetti carbonara og andre pastaretter.

En julienneskræller og en spiralizer er de af vores redskaber, som sikrer den mest anderledes og sjove madlavning. Dette gør det til en interessant oplevelse at spise grønt og gør det desuden lettere at få børn til at spise det, hvilket oftest kan være en stor udfordring.

Mandolinjern - et omtalt og effektivt køkkenredskabEt mandolin er et af de køkkenredskaber, der har fået mest omtale inden for de seneste år. Dette skyldes især, at det er en opfindelse, der er svær at forstå, man kan leve uden, når man først har prøvet den.

Et mandolinjern er et redskab, som kan snitte grøntsager via et rivejern, som er udskifteligt og justerbart, så tykkelsen og formen på grøntsagerne kan justeres.

Et mandolinjern er langt mere effektivt end en kniv, fordi du når længere med færre bevægelser. Det er optimalt køkkenredskab at bruge, hvis du skal have skåret skiver af agurk, tomat eller løg, men det kan også bruges til at skære kartofler, rødbeder eller andre rodfrugter i tynde skiver eller aflange tern, så de er klar til at komme i ovnen. Skal du have snittet grøntsager fint, kan det også bruges til dette.

 

Fri fragt over 499,-
1-2 dages levering
Sikker online betaling
30 dages returret


Kurven er tom