Glæder du dig også til sommerens bryllupper – her er 5 hurtige råd

Forberedelsen kan faktisk godt allerede gå i gang. For selvom det virker til at der er uendeligt lang tid til at du skal dresses up, kaste med ris, spise som en drøm og fælde et par glædestårer. Så kan du sikkert også genkende den irritation der opstår, når du indser at tiden er ved at hale ind på dig, derfor:

1: Begynd jagten i god tid. Ved at begynde allerede nu så kan du danne dig et bredt overblik over hvor meget fint dametøj der er på markedet, men også begynde at udelukke hvad det i hvert fald ikke skal være. Det skader jo heller ikke, at smugkigge allerede nu, og det værste ville da være at du fandt OUTFITTET og dét så ikke var i din størrelse.

2: Du må aldrig have sort eller hvidt på, det har du sikkert hørt tonsvis af gange. Og ja, selvom det er imod skikken, så er det er da egentlig også vildt kedeligt. Bryllupper er den glædeligste dag og det er da netop på sådan en kærligheds-dag, at farverne skal have frit løb og du kan skille dig lidt ud. Et godt tip er at finde den fineste Neo Noir kjole, som helt sikkert vil kaste en masse komplimenter af sig.

3: Husk at have brylluppets kontekst i mente, når du skal vælge påklædningen. Der er flere scenarier du skal tage højde for: Er det et kirkebryllup, en vielse på rådhuset eller det hjemme i privaten? Især lokationen er vigtigt, for alt efter om bryllupsreceptionen holdes i en have på et slot eller i udenfor i naturen. Alt sammen er spørgsmål, du kan stille dig selv. Så kan du nemmere for afgøre hvilket outfit, der er passer perfekt til anledningen.

4: Pas på du ikke bliver alt for sexet. Vi har lige haft farverne hvid og sort, men der er endnu et bump på vejen. Farven rød er heller ikke the way to go, det signalerer nemlig du er elskerinde til gommen.

5: Sko kan være en pinsel, og det er altså uundgåeligt ikke at skulle spendere aftenen på dansegulvet. Derfor kan det være en god idé at have et par ekstra sko med dig, så du lige hurtigt kan lave et skift fra de høje stilletter og have det sjovt natten lang.