Er The North Face pengene værd?

Jakke

The North Face er et af verdens mest synlige brands, når det kommer til outdoortøj. Årsagen er simpel: Deres tøj er af fantastisk kvalitet og noget af det mest holdbare, anmeldere nogensinde har haft fingrene i.

I 60’erne producerede brandet kun klatreudstyr, men har siden udvidet sortimentet, så der næsten ikke er det, du ikke kan finde på hylderne med deres logo – hobbymenneske såvel som professionelt. Dog er størstedelen af The North Face’s popularitet kommet fra deres semi-peberet og utrolig isolerende vinterjakker, der er kendt verdenen over.

Spørgsmålet lyder således: Er kvaliteten på tøjet de ekstra penge værd?            

Her kigger vi på tre forskellige parametre:          

1. Unik tøjteknologi        
Mange high-end brands, mode såvel som outdoor, er kendt for at have deres egne specielle produktionsteknologier når det kommer til deres tøj, men få tilbyder så mange forskellige som The North Face. De partnerskaber de har i virksomheden, fokuserer deres forretninger på tøjisolering og jakkemembraner, hvilket gør at alle dele i deres tøjserier er designet af eksperter på hver sit felt.

2. Variation
Det amerikanske brand har et enormt stort produktkatalog, der kan dække alle givne outdooraktiviteter på alle givne tider af sæsonerne. Derfor er det også ekstra belejligt for kunder/ekspeditionshold der er ude efter højkvalitetsvarer at de kan købe alt under det samme brand og i den samme butik.

3. Tillidsbåndet
I Danmark er det efterhånden allemandsviden at The North Face leverer højkvalitetsudstyr, herunder vinterjakkerne vi ser alle steder, der med garanti kan holde os varme i den kolde danske vinter. Brandet har arbejdet med kvalitetsmaterialer som førsteprioritet i så mange år at vi per automatik forbinder det med den gode kvalitet vi oplever gang på gang – der er ikke så meget humbug når du køber ting fra TNF.

Svaret til overstående spørgsmål er ret simpelt. Prisen er baseret på kvaliteten, som i kundernes optik aldrig fejlet noget. Her får du noget udstyr, der ikke kun holder i to sæsoner. Det kommer til at holde utroligt længe.

Med grej fra The North Face kan du være helt rolig med, at det kan klare udfordringerne.