Baby på vej? Her er hvad du skal have fat i

Baby

Hvis maven er ved at blive større og babyen er begyndt at sparke, så er det tid til at gå på gaveindkøb. Sommermånederne nærmer sig og det er nu der bliver født flest babyer, men hvis du kan lide at gå på indkøb, så se med her.

Denne artikel er for dig der enten venter barn eller for dig der måske skal til at give en gave til en barnedåb. Uanset hvad, er der lidt for enhver smag.

Du kan også anvende denne guide til at fastslå en ønskeseddel til barnedåben, medmindre du gerne vil være helt sikker på at få en gammel slidt barnevogn i gave fra din farmor. Der er lidt for enhver smag, men hvis du er til noget praktisk og perfekt, vil du ikke blive skuffet.

Praktisk, passende, pædagogisk

Der findes forskellige kategorier når det kommer til indkøb for de små. Derfor er der nogen overvejelser der skal gøres om hvilken retning du vil gå i. De fleste mødre vil erklære sig enige i at praktiske gaver er noget af det bedste. Det kan være alt lige fra bleer til autostole, som er et krav hvis barnet skal ud og køre. Her er det vigtigt at tænke praktisk og på hvad forældrene kan have brug for i hverdagene. Måske nogen klude eller viskestykker, til når der skal tørres op. Du kan også give Tupperware i gave, som er gode at have på hånden til eksempelvis at holde grød på køl.
Det er smartest med et praktisk produkt der kan hjælpe far og mor i deres travle hverdag.

Personligt og perfekt i alle prisklasser

En anden mulighed du her er at gå i en mere kreativ retning. Du kan prøve dig frem med gør-det-selv eller du kan blande andre produkter for at lave en helt ny gave. Overvej at give forældrene et klippekort med ti ”børnepasningsture”, samtidig med at du giver dem et gavekort til en lækker brunch uden en opmærksomhedskrævende baby. Du kan også lave en baby-kasse, der indeholder alt hvad man som far og mor alligevel skal have. Bleer, sutter, affaldsposer og sutteflasker. Her vil mange små gaver blive til en stor, der kan hjælpe når børnepasningen bliver for hektisk. Det hænger selvfølgelig sammen med at tænke praktisk, men også personligt, i forhold til forældrenes behov.

Prøv at holde dig fra babytøj og stofbamser, som barnet alligevel bliver for gammel til om et lille års tid. Det er bedre med noget mere anvendeligt der holder i flere år.

Når du har fået styr på prioriteterne for babyen burde du føle dig i stand til at klare de udfordringer som kernefamilien kan medbringe, måske ved hjælp af gaver til forældreparret. Held og lykke, og send vores hilsner til den lille ny.