Fri fragt over 499,-1-2 dages leveringSikker online betaling30 dages returretKontakt os: Tlf. 31151870

Aromadufte

Brugen af aromadufte er en nem og billig måde at skabe ro og en følelse af velvære i hverdagen. Med sådanne dufte kan du skabe lige præcis den stemning og atmosfære, du har brug for, og som du har lyst til at opholde dig i. Vores store udvalg sikrer, at du kan finde en duft, der er den rigtige for dig.

Aromadufte giver dig et åndehul i hverdagenVi må erkende, at stress og jag er en stor del af vores hverdag. Vi står tidligt op, skynder os på arbejde, skynder os hjem og skal nå at hente børn, handle ind og at lave mad i mellemtiden - alt sammen i ulvetimen, hvor både voksne og børn er trætte og udkørte.

Når vi endelig får tid til os selv, skal vi vaske tøj, gøre rent, smøre madpakker samt pleje vores venskaber og forholdet til vores partner.

Alle disse gøremål betyder, at der ikke er meget tid tilovers, hvor vi kan være os selv. Men dette kan skabes, og brugen af aromadufte er særdeles velegnede til formålet. Når du bruger sådan en, spreder der sig en duft og en atmosfære, som naturligt giver ro og plads til at komme ned i tempo og at mærke dig selv. På denne måde er de med til at skabe et lille - men vigtigt - åndehul i hverdagen.

Dufte stimulerer og giver overskudFlere undersøgelser viser, at vi påvirkes af dufte, og at disse stimulerer os. Dette dækker blandt andet over, at de forbedrer vores humør, skærper vores koncentration og sidst, men ikke mindst, at de giver os ro og får os til at slappe af. Når vi får mulighed for at slappe af, får vi naturligvis også mere overskud.

Hos os finder du flere forskellige aromadufte, så du er sikker på at finde den duft, der falder i din smag. Du finder vores dufte i form af duftpinde, duft trækugler og olie samt som en aromadispenser. Ønsker du en duft, der forbedrer dit humør, kan du med fordel vælge en duft af citrus, mens en krydret duft skærper vores koncentration, og en blid duft får os til at slippe spændinger og stress.

Når du skal finde den rigtige aromaduft, handler det derfor om at mærke efter, hvilket formål du ønsker, den skal bruges til.

Lav aromaterapi derhjemmeAromaterapi er betegnelsen for en behandling med æteriske olier. Terapiformen kan bruges til både fysiske og psykiske symptomer og bruges især til at mindske risikoen for stress og lettere depressioner, mod søvnbesvær og forhøjet blodtryk, mod fysiske smerter i muskler og led samt mod hovedpine. Lignende effekter kan skabes ved at bruge vores aromadufte derhjemme. Disse er en nemlig en god og billig måde at reducere og forebygge stress i kroppen og i hovedet samt at sætte velvære og afslapning på dagsorden.

Du kan bruge vores aromadufte i soveværelset, i stuen eller på badeværelset, hvor det er behageligt at opholde sig, men du kan også have dem stående centralt i hjemmet, så dit hjem altid dufter godt og skaber en god og afslappet atmosfære.

 

Fri fragt over 499,-
1-2 dages levering
Sikker online betaling
30 dages returret


Kurven er tom