Fri fragt over 499,-1-2 dages leveringSikker online betaling30 dages returretKontakt os: Tlf. 31151870

Antistress bøger

Her finder du bøger til både forebyggelse og håndtering af stress. Find både guides og selvhjælpsbøger ligesom du også kan finde bøger om andres erfaringer med stress.

Hvorfor er antistress bøger vigtige?

Stress er efterhånden gået hen og blevet en folkesygdom. I den seneste undersøgelse fra Sundhedsstyrelsen fremgik det at næsten 35.000 sygemelder sig med stress hver dag! Det meste er dog kortvarige sygemeldinger, men med en fortsat stor stresspåvirkning kan det udvikle sig meget værre.

Stress er lidt som bægeret der flyder over. Vi har alle individuelle grænser for hvor meget stresspåvirkning og hvor mange stress situationer vi kan håndtere inden det begynder at påvirke os negativt psykisk og fysisk, og i sidste ende medfører forskellige sygdomme (f.eks. p.g.a. nedsat immunforsvar) eller sygdomstilstande (f.eks. depression).

Antistress bøger, og specielt bøger med andres erfaringer, kan hjælpe meget ved at fungere som inspiration eller ved at komme med råd og guides til både en bedre forebyggelse, en bedre håndtering af stress og en bedre behandling af stress.

Du er ikke alene! Mange, inkl. mig selv, har oplevet stress på tæt hold og kan dele ud af erfaringer og kan være med til at motivere netop dig til at gøre noget ved det.

Med venlig hilsen

Ken Schultz
GoVita.dk

Fri fragt over 499,-
1-2 dages levering
Sikker online betaling
30 dages returret


Kurven er tom