Fri fragt over 499,-1-2 dages leveringSikker online betaling30 dages returretKontakt os: Tlf. 31151870

Skridttællere & aktivitetsmålere

Skridttællere og aktivitetsmålere

Hos GoVita finder du et stort udvalg af skridttællere og aktivitetsmålere, designet specielt til dig, der lever et aktivt liv, eller som bare gerne vil holde styr på, hvor mange skridt du tager om dagen.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hold styr på motionen med en skridttæller

Hvor mange skridt tager du om dagen? Der er ikke mange, der tænker over det, men vi tager faktisk en hel del skridt i løbet af en dag. Og ofte endda selvom man i øvrigt har et stillesiddende arbejde. Det har længe været en almen tommelfingerregel, at vi bør tage 10.000 skridt om dagen, og vil du holde styr på det regnskab, kan en skridttæller hjælpe dig med det. Når du begynder at bruge en skridttæller, vil du sikkert blive overrasket over dit aktivitetsniveau. Mange tager mange flere skridt om dagen, end de selv er klar over, men skridttælleren afslører også, at der i langt de fleste tilfælde skal tages flere daglige skridt, for at opnå de magiske 10.000

En skridttæller giver ekstra motionslyst og motivation

Selvom 10.000 skridt om dagen er blevet den almene rettesnor, peger den nyeste forskning i retning af, at det ikke er helt nok. Faktisk bør personer under 40 år tage mindst 12.000 skridt om dagen, og bruger du dine gåture som motion med henblik på vægttab, skal du helst over 15.000 daglige skridt, for at det begynder at batte noget. Med en skridttæller har du hele tiden styr på dine skridt, og hvor langt du er fra at nå dine mål. Skridttællere fås i et hav af udformninger og passer til enhver, uanset personlig stil. Du kan få skridttællere, som sættes fast i buksekanten eller skridttællere, der spændes om håndleddet som et armbåndsur. Mange skridttællere og aktivitetsmålere kan ydermere måle din puls og beregne hvor mange kalorier du har forbrændt. Alt sammen faktorer, der har gjort skridttællere utroligt populære og – i manges øjne – et ”must have”.

Køb skridttællere og aktivitetsmålere her og sæt nye rekorder

Når du første gang bruger en skridttæller eller en aktivitetsmåler, skal du ikke blive skuffet, hvis du er langt fra målet om mindst 10.000 skridt om dagen. Du kan sagtens nå det. Det kræver bare, at du tager tingene stille og roligt – et skridt ad gangen, så at sige. Hvis din nye skridttæller f.eks. registrerer, at du tager 5000 skridt om dagen, kan du indlægge en lille ekstra gåtur, og hurtigt vil du være oppe på 5500 skridt. Det er en stigning på hele 10%, og det har din krop rigtig godt af. I takt med tiden bliver skridttælleren en integreret del af din hverdag, og jo flere skridt du tager, desto mere lyst får du til at tage endnu flere. En skridttæller kan således have en positiv selvforstærkende effekt på din daglige aktivitet, og du vil hurtigt få et kick ud af at konkurrere med dig selv og sætte nye personlige rekorder. Uanset hvor meget du bevæger dig i det daglige, kan du være sikker på, at det bliver til endnu mere med en skridttæller eller aktivitetsmåler.

Fri fragt over 499,-
1-2 dages levering
Sikker online betaling
30 dages returret


Kurven er tom