Fri fragt over 499,-1-2 dages leveringSikker online betaling30 dages returretKontakt os: Tlf. 31151870

Afslappende musik

Afslappende musik og meditationsmusik

Musik har en utrolig kraftig indvirkning på vores sindstilstand, og med den rette meditationsmusik, kan du opnå mere ro og balance i hverdagen uden rigtig at gøre noget – du skal bare lytte. Her på siden finder du vores udvalg af musik til meditation, afslapning og velvære.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Meditationsmusik er vigtig i hverdagen

Det moderne liv er fyldt med stress og jag. Hele tiden skal og vil vi nå mere og mere, samtidig med at vi gerne vil realisere os selv, have styr på familielivet og se vores karrierer køre på skinner. Men alle de forventninger, vi har til os selv, er i høj grad medvirkende til, at stress er blevet så udbredt i vores samfund.

Med meditationsmusik kan du give hjernen og sjælen en pause. Det er ikke musik, du vil finde på div. festivalprogrammer, og det er heller ikke meningen. Meditations- og afslapningsmusik er nemlig kun beregnet til én ting; at få dig til at slappe af og koble fra.

Meditationsmusik kan dyrkes overalt

Et af de helt unikke argumenter for at lytte til meditationsmusik, mindfulness- eller afslappende musik, er, at det eneste, du behøver, er at lytte.

De beroligende toner sænker din produktion af stresshormoner i kroppen og gør dig mere rolig og afslappet. Og bare rolig – det ene udelukker ikke det andet. Du kan således stadig sagtens lytte til dine AC/DC og Led Zeppelin plader (eller hvad du måtte foretrække), men ved at supplere de musikalske indtryk med f.eks. meditations- eller mindfulness musik gør du dig selv mere afslappet, og jo mere afslappet du er, desto lettere er det også at nyde det, du holder mest af – om det så er Medina, Rasmus Seebach eller Guns & Roses.

Køb afslappende musik hos GoVita.dk

Hos GoVita.dk finder du et stort udvalg af afslappende musik, meditationsmusik, musik til mindfulness og rendyrket velvære for øregangene, sjælefreden og ikke mindst din hjerne.

Du kan f.eks. lytte til musikken i bilen/bussen/toget på vej hjem fra arbejde og på den måde få arbejdsdagens strabadser lidt på afstand, inden næste kapitel i hverdagen melder sin ankomst. Og med afslappende musik er det ikke et spørgsmål om, hvorvidt du forstår musikken eller ej – det er fuldstændigt ligegyldigt, om du er tonedøv eller konservatorieuddannet – afslappende musik virker på alle uanset musikalsk smag, ståsted og forståelse.

Gør dig selv (og din sjælefred) en tjeneste; skift noget af dagligdagens støj ud med afslappende musik og mærk roen sænke sig over dig. Det eneste, du skal gøre, er at lytte.

Fri fragt over 499,-
1-2 dages levering
Sikker online betaling
30 dages returret


Kurven er tom