De 5 bedste steder at købe modetøj til kulden

Tøjbutik

Det kan være svært at finde tøj, der både er varmt nok og ser godt ud, når vinteren rammer Danmark. Selv når det er forår, sommer, eller efterår kan det til tider være svært at holde varmen i det altid ustabile danske vejr. Der er dog nogle tøjmærker, der formår at skilde sig ud og producere moderigtig tøj til de frysende nattetimer og kolde vintermåneder. Vi vil se på de 5 bedste mærker eller butikker, vi har været ude at undersøge.

Det første mærke vi vil se på er Kenzo, som er kendt for deres strikketrøjer og sweatshirts, der ser gode ud året rundt. De har også tøj til de varmere dele af dagen eller året, så der er masser af muligheder i deres sortiment til dem, der virkelig går op i at skabe det helt rigtige look. De har dog kun tøj til mænd, så kvinder må lede andre stedet.

Et sted, der både har varmt tøj til mænd og kvinder, er H&M. De er kendt over hele verden og har en lang række varierede stile og dele, der på en eller anden måde formår at hænge sammen i utallige kombinationer. Det hjælper at de som sagt er en verdensomspændende kæde, da det gør det nemt at finde godt og billigt tøj på ferien såvel som til hverdag. Shopping er sjovt i hele verden, så det er glædeligt at kvalitet også kan findes uden at man behøver se hver eneste butik efter i krogene.

Det næste vi vil se på er Prada, som er kendt for at være alt for dyrt, men de har såmænd også noget af det bedste tøj til kulden, hvis man ikke har noget imod at rende rundt med hud og pels fra døde dyr. Det er nok ikke et forslag, der bør stilles til veganere eller andre dyreelskere, men det er nu engang moderne og hører derfor hjemme her i artiklen. Det burde ikke være nødvendigt at begrunde det, men det er det nu engang i denne tid.

Det er også værd at nævne Adidas, som har varmt løbetøj og andet tøj til motion samt hverdagssko og løbesko. Det er vigtigt ikke kun at følge moden (eller sætte den), når vi går rundt til hverdag, men også når vi dyrker motion.

Til sidst vil vi se på overtøj, der altid er bedst at finde hos The North Face. De har meget tøj, der ikke er moderne, men som derimod er designet til rent og skær at være praktisk. Når det er sagt, er det værd at holde øje med deres nyere produkter – især overtøj, som de i løbet af det indeværende årti har gjort moderne nok til at konkurrere med og senere udkonkurrere alle konkurrenterne på lige præcis det marked.

DEL
Tidligere artikelModetøj og kopivarer
Næste artikelPå rejse med baby