4 ting du ikke vidste populære hjemmesider kunne

Hjemmeside

Der er efterhånden mange hjemmesider, som mange danskere bruger dagligt. Det kan være svært at finde ud af, præcis hvad de her hjemmeside har af funktionaliteter, så de fleste bruger bare de ting, de umiddelbart får øje på. Der er dog nogle rigtig gode, men desværre en smule skjulte, services derude, som de færreste får gavn for, simpelthen fordi de ikke kender til dem. Det vil vi gerne gøre lidt for at rette op på, så her har du en liste med fire ting, du ikke vidste populære hjemmesider kunne.

Goodreads er en populær hjemmeside til at holde styr på, hvilke bøger man har læst. Den er også god til at finde nye, relevante bøger eller andre bøger, din yndlingsforfatter har skrevet. Apropos yndlingsforfatter, så vidste du nok ikke, at du her har mulighed for direkte at stille dem spørgsmål, som de så kan svare på, således at alle på siden kan få gavn af det.

For dem der har et brugt, der gerne vil sælge, findes der Google Shopping. Det er ikke en service, der er særlig udbredt i Danmark, men det betyder jo bare, at det er billigere at bruge den. Mindre konkurrence fører jo til lavere priser, når man har et nogenlunde frit marked – og det her minder på nogle punkter om Google Adwords, så det er bestemt noget, mange virksomhedsejere, reklameselskaber og lignende kan få gavn af at undersøge nærmere. Du kan finde en google shopping guide eller bare prøve dig frem; hvad end du tror er hurtigst.

Noget andet Google kan gøre for dig er at sammenligne priser på flyafgange – og i mange tilfælde er de bedre end de kendte løsninger såsom Skyscanner og momondo, men hvis du ikke har noget imod at bruge tid på det, så er det stadig bedst at søge på så mange hjemmesider, du kan finde. Der er selvfølgelig mange andre services, der hjælper dig med at danne et overblik over de priser, forskellige fly- og rejseselskaber sælger rejser til, men mange af dem er mere eller mindre ubrugelige.

Hvis du nogensinde har købt noget på Amazon, men ikke normalt arbejder med IT, så kan det måske overraske dig, at de er en af verdens største udbydere af løsning i skyen, altså såkaldt cloud technologies. Der er her tale om at du for eksempel kan have din hjemmeside hos Amazon helt gratis, hvis du ikke har særlig store krav til, hvor mange besøgende den skal kunne håndtere. Det er helt perfekt, hvis det bare er din egen personlige hjemmeside, du kun selv bruger. Man kan dog lave en helt masse andre spændende ting med Amazons cloud service, så hvis du får lyst til at lege med programmering er det helt sikkert noget, du bør læse mere om.